Onze partners

Dankzij de WOF Partners kunnen we het gehele jaar door oefenen, deelnemen aan wedstrijden, jullie in stijl ontvangen en hieromtrent op een professionele manier informeren op deze website en sociale media.

chef and knife koksmessen keukenmessen kookwinkel
CHEF & KNIFE BELGIUM

Als kookwinkel gespecialiseerd in Japanse messen, levert Chef & Knife Belgium zowel aan de horeca als aan hobbykoks en iedereen die houdt van kwaliteitsvol en professioneel materiaal met advies en service. In de eigen slijperij wordt met passie voor het vak en met de grootste precisie alle keukenmessen, scharen en ander huishoudelijk snijgereedschap geslepen. Bij Chef & Knife Belgium kunnen horecabedrijven en scholen ook tafelmessen en keukenmessen leasen. Tenslotte organiseert Chef & Knife ook regelmatig workshops en doen projecten op maat waarbij je zelf jouw uniek handgemaakte koksmes kan samenstellen.

NOOR NOOR wettels on fire ninove
NOOR & NOOR

Met een decennialange ervaring in het opzetten en runnen van horecazaken, speciaalzaken en het leveren van diverse diensten, zowel B2B als B2C, helpt het communicatiebureau NOOR & NOOR de horecasector, voedingswinkels en horecagerelateerde bedrijven met de communicatie, marketing en administratieve taken bij het opstarten en laten groeien van hun actviteiten. Het communicatiebureau NOOR & NOOR is gespecialiseerd in online communicatie zoals Social Media Management, Websites en Webshops, SEO Copywriting, Virtuele Assistentie en Link Building, maar kan je ook helpen met fotogafie en videografie.

interspice specerijen kruiden (1)
INTERSPICE

Als totaalleverancier van kruiden, specerijen, kruidenmixen, marinades, sauzen, darmen, tailor-made producten en diverse aanverwante producten, biedt Interspice een heel uitgebreid assortiment en gaat verder waar de concurrenten stoppen. Interspice is uw partner als het gaat om smaak, functionaliteit en innovaties. Interspice kan nieuwe concepten en smaken aanbieden of volgens jouw wensen ontwikkelen. Interspice onderscheidt zich als het gaat om flexibiliteit. Veel gerenommeerde producenten van vleesproducten, snacks, salades, soepen, sauzen, maaltijden, brood en zuivel vertrouwen al op Interspice.

twijndershof wettels on fire ninove
TWIJNDERSHOF

Met zijn Mediterrane stadstuin en zaal voor 80 zittende gasten die toegankelijk is voor mindervaliden is Twijndershof de ideale locatie in Ninove om er allerlei feesten te organiseren. Familiefeesten, jubileumfeesten, verjaardagsfeesten, babyborrels, huwelijksrecepties,... Twijndershof heeft ook meerdere formules voor kleine groepen vanaf 30 personen uitgewerkt waarbij je 5u lang mag genieten van diverse grillgerechten en dranken à volonté. Je kan in Twijndershof ook terecht voor rouwtafels en als bedrijf ook voor seminaries, teambuildings, vergaderingen,... maar niet voor nachtfeesten of fuiven.

premiumBBQ.be BBQ barbecue webshop
PREMIUM BBQ

Premium BBQ is jouw barbecueshop in België met kwalitatieve merken barbecues, pizzaovens, Dutch ovens,... en alle accessoires zoals rookhout, briketten, chunks, houtplanken, houtsnippers, wood papers, smoke pellets, braaihout, sauzen, rubs, kruiden,... van de grootste merken: The Bastard, Traeger, Braaimaster, De Fik Erin, Grill Guru, Hunsaker Smokers, Napoleon, Outdoorchef, PK Grills, BBQ Flavour,...
Je kan bij Premium BBQ ook terecht voor workshops, aangepaste kleding en bescherming bij het barbecueën, tientallen BBQ-boeken en voor het huren van een Traeger PRO 780.

witkap pater brouwerij slagmuylder ninvove
BROUWERIJ SLAGMUYLDER

De brouwerij Slaghmuylder in Ninove werd opgericht in 1860 door Emmanuel Slaghmuylder, die tot dan graanhandelaar was. Het laatste deel van de naam "muylder" duidt namelijk op molenaar. Vandaag is Brouwerij Slaghmuylder een uniek familiebedrijf dat voortbouwend op een rijke traditie vooruit kijkt naar de toekomst. Het brouwproces is thans in handen van Luc Verhaegen, de schoonzoon van Michel Slagmuylder. De bieren die er gebrouwen worden zijn o.a. Witkap Pater Stimolo, Witkap Pater Tripel, Witkap Pater Dubbel, Witkap Pater Special, Ambiorix, Slag Pils, Kerstbier, Wortelbier,... en uiteraard ook ons BBQ Beer.

CHEFFIX

Bij Cheffix staat kwaliteit bovenop, zodat jij optimaal kan presteren in jouw keuken, restaurant of bedrijf. Door middel van de eigen fabriek heeft Cheffix écht alles in eigen hand. Op deze manier kan deze fabrikant van bedrijfskledij ook snel leveren. Met 20 jaar ervaring in textielervaring is Cheffix de geschikte partner voor alles wat met textiel en bedrijfskledij te maken heeft. Door direct te overleggen met de horeca weten weet Cheffix wat de doelgroep belangrijk vindt. Deze inzichten In combinatie met hun kennis van textiel en design is Cheffix tot unieke nieuwe modellen en pasvormen gekomen van koksvesten en horecakledij.

Délifrance partner Wettels on Fire barbecue
DÉLIFRANCE

Sinds de oprichting in Frankrijk in 1978 is Délifrance niet meer gestopt met het ontwikkelen van kwalitatieve bakkerij-, patisserie-, viennoiserie-en hartige producten voor de foodservice, retailers, bakkers en horeca in zo’n 100 landen over de hele wereld. Délifrance maakt deel uit van de Franse graancoöperatieve groep VIVESCIA, die actief is in de landbouw en voedingssector. Gedreven door passie voor bakkerij en het gebruik van de beste grondstoffen, ambachtelijke technieken en bakkerstradities maakt dat de producten van Délifrance rijkelijk van smaak en van topkwaliteit zijn, en waarmee ook jij in je zaak of bakkerij je klanten kan verwennen.

Nederlands