Team

Het BBQ-team Wettels on Fire uit Ninove bestaat uit Bart Beeckmans, Laura Beeckmans, Hannelore De Clercq, Patrick de Gendt, Mathias Hauters, Carine Leroy, Kelly Malfroid, Jo Praet en Natasha Vander Voorde.

Maak kennis en luister ondertussen naar ons stoetlied.

Wettels on Fire - Bart Beeckmans
Bart Beeckmans

Als professioneel adviseur 'Taste & Flavour' en medezaakvoerder van Interspice richtte Bart samen met 3 vrienden de VZW Wettels on Fire op in 2013.  Hij is het manusje van alles: voorzitter, teamleider, de organisator van de eigen wedstrijden,... Als gekwalificeerd jurylid van KCBS, Table Captain, SCA en WBQA weet Bart Beeckmans als geen ander hoe hij zijn doel -  culinaire BBQ in zijn geheel groot maken - kan bereiken. 

Wettels on Fire - Jo Praet
Jo Praet

Jo is de ondervoorzitter van de vzw en lid van het team sinds 2014.  Jo is hobbykok en houdt van lekker eten en drinken, de gemoedelijke sfeer en de gezelligheid. Als Pitfire Master houdt hij onze vuren aan de praat en staat hij in voor de logistiek van de wedstrijden. Als gekwalificeerd KCBS-jurylid weet Jo Praet als geen ander waar op te letten om nog beter te scoren met het team tijdens de wedstrijden. 

Wettels on Fire Natasha Vander Voorde
Natasha Van der Voorde

Natasha is de secretaris van VZW Wettels on Fire en lid van het team sinds 2014. Ze is als hobbykok gek op lekker eten en barbecue. Als huisfotografe zorgt ze voor de foto's tijdens de wedstrijden. Natasha Van der Voorde is eveneens gekwalificeerd jurylid KCBS. 

Wettels on Fire - Kelly Malfroid
Kelly Malfroid

Kelly is de vrouw van Bart en mede-oprichtster van de VZW Wettels on Fire. Als penningmeester waakt ze over de financiën van de vereniging. Kelly houdt van lekker koken en het BBQ-leven.  Ze is onze Master in rubs, sauzen en injecties.
Als gekwalificeerd jurylid KCBS en WBQA weet Kelly Malfroid heel goed wat de noden en verwachtingen zijn tijdens een culinaire BBQ-wedstrijd. 

Wettels on Fire - Patrick de Gendt
Patrick de Gendt

Patrick is professionele kok en consulent. Hij is de culinaire adviseur van Wettels on Fire en lid van het team sinds 2013. Als lid van The Mastercooks of Belgium heeft hij de culinaire expertise om ons team te coachen. Patrick is ambitieus en houdt ervan om zijn passie voor lekker eten en koken over te dragen op de andere leden. Met nog vele andere kwalificaties op zak is Patrick de Gendt ook gekwalificeerd jurylid van SCA, KCBS en WBQA.

Wettels on Fire - Carine Leroy
Carine Leroy

Carine is de assistente van Patrick en eveneens lid van het team sinds 2013. Als professioneel culinair adviseur staat ze hem bij met de opbouw van de gerechten voor de wedstrijden. Net als Patrick houdt ze ervan om de passie voor het lekker eten en koken over te dragen op de andere leden van het team. Carine Leroy zorgt voor de goede sfeer en de gezelligheid in het team.

Wettels on Fire - Laura Beeckmans
Laura Beeckmans

Laura is de dochter van Bart en Kelly en officieel lid van het team sinds 2022. Als tiener kwam ze al heel vroeg in contact met het barbecue-verhaal; haar interesse is dus heel groot. Ze geniet ten volle van de goede sfeer in de BBQ-wereld. Laura helpt waar het kan en leert zo ook stap voor stap de kneepjes van het culinair koken op de barbecue. Laura Beeckmans is ook al gekwalificeerd jurylid van SCA en KCBS.

Wettels on Fire - Hannelore De Clercq
Hannelore De Clercq

Hannelore is hobbykok met een hele grote interesse in het culinair barbecueën. Ze is lid van het team sinds 2023. Mogen meewerken met een gelauwerd BBQ-team als Wettels on Fire is voor haar een hele eer. Hannelore De Clercq geniet van de sfeer in het team waar ze heel graag bij hoort. Tijdens de voorbereidingen en wedstrijden leert ze steeds veel bij en vergroot zo best vlug haar kennis van het culinair barbecueën.

Wettels on Fire - Mathias Hauters
Mathias Hauters

Mathias is hobbykok met een hele grote interesse in het culinair barbecueën. Hij is lid van het team sinds 2023. Mogen meewerken met een gelauwerd BBQ-team als Wettels on Fire is voor hem een hele eer. Mathias is gepassioneerd in alles met barbecue te maken heeft en ook leergierig tijdens de voorbereidingen en wedstrijden. Hij houdt ervan om zich volledig in te zetten en de andere teamleden te helpen om zo goede resultaten te behalen. 

Nederlands